• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

Gaver op til 1000 kr.Flotte gaveidéer med stil og charme

I vores eksklusive interiørshop finder du mange flotte gaveidéer til enhver lejlighed. Vores gaver til op til 1000 kr. overrasker med deres alsidighed, lige fra flotte vaser til udvalgte designvægure. De er populære som gaver til bryllupper, mærkedage eller firmajubilæer eller som eksklusive gaver til housewarmingparties. Usædvanlige pyntegenstande, komfortable møbler og funktionelle køkkenredskaber i lækkert design, som alle ikke har, og som tydeligt understreger den individuelle karakter: I Connox Interiørshop finder du altid den helt rette gave. Se vores store udvalg, og lad dig inspirere!

Individuelle gaver til op til 1000 kr. til unikke personer

Producenten Rosendahl Copenhagen overrasker gang på gang med elegante idéer til boligindretning til stuen og køkkenet. Grand Cru-serien byder på funktionalitet kombineret med elegante former og rene linjer. Tidsskriftholderen Wallpaper falder lidt udenfor i dette produktfokus, men er en sand perle til ethvert rum og tilpasser sig med det enkle og alligevel meget elegante look på imponerende vis til enhver indretningsstil.

Flotte gaver til op til 1000 kr.: Praktiske, funktionelle og flotte

Visuelt indbydende og samtidig meget nyttige gaver til op til 1000 kr. kan også findes i vores opbevaringssortiment. Hylderne fra String kan f.eks. være et godt supplement for bogorme og studerende. Et andet nyttigt indslag er de gode opbevaringskurve Comba fra Hey Sign. De er fremstillet af robust filt, der overrasker med en utraditionel form, og fås i tre størrelser. Lad dig forføre af de flotte designprodukter til hjemmet i Connox Interiørshop!

Gaver til op til 1000 kr. i interiørshoppen – dine fordele