• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Gaver til valentinsdag


Valentinsgaver – til kærestedagen...

Når valentinsdag nærmer sig, så er foråret heller ikke langt borte. En forelskelse afhænger ikke af udendørstemperaturen: hvert år viser elskende deres hengivenhed og kærlighed d. 14. februar med kys, blomster og andre beviser på deres kærlighed.

Hvad mange ikke ved: Det var ikke guldsmede og blomsterhandlere, der opfandt valentinsdag. Valentinsdag stammer egentlig fra middelalderens England, hvor elskende allerede fejrede dagen tilbage i det 15. århundrede. Allerede dengang blev valentinsgaver udvekslet som et symbol på kærlighed.

I dag fejres "kærestedagen" overalt i verden: I Europa og USA giver kæreste- og ægtepar hinanden gaver i tråd med ånden bag den klassiske valentinsdag. I Sydafrika fejres dagen offentligt, og i Japan giver kvinderne endda af og til gaver til deres chef. Skikken med at hænge en hængelås på en bro stammer fra Italien. Og finnerne fejrer "venskabsdagen", hvor man også kan give gaver til alle de andre søde mennesker i ens liv. Det, der forener skikkene i alle lande, er: at man viser sin hengivenhed til søde mennesker med en lille valentinsgave.

Det behøver ikke være blomster hele tiden – valentinsgaver i interiørshoppen

Derfor er det ikke nødvendigt altid at give blomster – vi har samlet de bedste gaver til valentinsdag her. Kreative valentinsgaver med overraskelser og klassiske, romantiske gaver – der er noget for enhver smag. Find gaver med en hel masse kærlighed – og køb dem hurtigt, sikkert og bekvemt i interiørshoppen. Lad dig inspirere af vores gaveidéer!