• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Mors dag gaver


Mors dag gaver, der bringer glæde

Gør mors dag uforglemmelig - med gaveideer, der kommer fra hjertet. En buket blomster er den klassiske gave til mors dag. Lav mere af din buket blomster og læg den ivase. Husplanter i dekorativeblomsterpotter er også populære opmærksomheder, der vil give glæde i lang tid. Vi har sammensat et udvalg af forskellige gaver til dig. Oplev specielle morsdagsgaver, der får øjnene til at skinne!

1.Hvornår er mors dag?
2.Mors dag - hvem opfandt det?
3.morsdagsgave online fra Connox - et overblik over dine fordele
4.Shopping-rådgivning hos Connox

2. Hvornår er mors dag?

I Tyskland fejrer vi mors dag den anden søndag i maj. Dagen minder os om at sige "tak" til en af de vigtigste mennesker i vores liv.

3. Mors dag - Hvem opfandt den?

I slutningen af det 9. Århundrede kaldte den amerikanske kvindebevægelse mødrene lanceret for at henlede opmærksomheden på kvindens problemer. Vi har fejret mors dag i Tyskland siden 1920'erne. Oprindeligt oprettet af blomsterhandlere, er ferien blevet uundværlig i dag.

Meraki håndcreme på en stenbakke

4. Køb en morsdagsgave online hos Connox - et overblik over dine fordele

5. Købsrådgivning hos Connox

Ønsker du at købe morsdagsgaver online, men har brug for support? Kontakt til enhver tidkundeservice Vi er ved din side med ord og gerninger under dit køb, giver anbefalinger og kan hurtigt afklare eventuelle spørgsmål. Lad os derefter nemt levere den ønskede vare direkte til dit hjem.