• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Påskegaver til børn


Vidunderlige gaveideer til påske til dine børn

De små gør påsken til en særlig tid: Når de går igennem haven med store øjne og leder efter påskeæg og små gaver og bliver glade, hvis de finder noget. Det er ikke svært at gøre de små glade. Og alligevel vil du give dem en lille ting i påskegave, noget dit barn stolt kan vise til bedsteforældrene, tanter og onkler. Her har vi sammensat flere end 70 vidunderlige påskegaver til børn fra vores store børnesortiment - gaver til babyer, småbørn, børnehavebørn og ældre børn. Få inspiration af vores gaveideer!

Små påskegaver: Ideer til børn i alle aldre

Babyer lægger ikke nødvendigvis mærke til påsken. Men alligevel: Især når det er vores barnebarn, gør det os glæde at give en lille gave til påske. Baby tæpper, et badehåndklæde, smukt nyt baby sengetøj, en dejlig pude eller det første legetøj er velegnet som påskegave til babyer. Vær opmærksom på at det kan holdes godt og at det ikke har små dele. Du kan læse mere om mulige aldersbegrænsninger på produktsiderne i vores shop.

Småbørn mellem to til tre år kan allerede selv pakke gaver ud med lidt hjælp - og de lægger mærke til hvis du giver dem en gave. Der er et stort udvalg af påskegaver til småbørn. Børn kan bruge børnekøretøjer til at udleve deres store trang til at bevæge sig og puslespil i forskellige former og farver øver indflydelse på deres motorik.

Børnehavebørn glæder sig meget til påsken - at lede efter påskeæg hører til det faste ritual. Påskegaver til børnehavebørn fås også i vores shop: Børnemøbler som et legehus, eller små telte, legetøj lavet af træ eller kreativt legetøj hjælper børn i en alder fra fire år med at skabe deres egen verden. En farverig kasse med sjove motiver til deres madpakke i børnehaven er også en pæn gave.

Ældre børn finder en udfordring i spændende strategispil. Find inspiration i vores påskegaver til børn og se frem til lysende børneøjne!