• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Gaver til mænd


Gaver til mænd: din mulighed for at sige tak

Ud over familien er vennerne blandt de få faste holdepunkter i menneskers liv. Jul og fødselsdage udgør en mulighed for at takke dem for hele året. Men det kan være svært at finde gaver, det udtrykker præcis denne taknemmelighed – især til mænd. Foruden de helt klassiske gaver tilbyder Connox Interiørshop særlige gaver, som adskiller sig fra de traditionelle sokker og trøjer.

Julegaver og fødselsdagsgaver til mænd

Hvad enten det er tilfødselsdagsgave eller julegave, bliver mange mænd glade for produkter, der gør hverdagen lettere. Det bedste eksempel er tilbehør til smartphones og tablets som forstærkeren fra den danske virksomhed Holmegaard.
Et alternativ til elektronik er redskaber til at skære kød såsom knivene i Pure Black serien fra Stelton. Med rygeflis fra Jack Daniels er man garanteret et særligt højdepunkt i grillsæsonen.

Gaveideer til mænd

Særligt i kæresteforhold har man høje forventninger, som simpel funktionalitet normalt ikke opfylder. I disse tilfælde er det en god idé at tilføre gaven et personligt element. Det vil sige et produkt, som din partner forbinder med et fælles minde eller en fælles interesse. Hvad med en Flip Frame, hvor du kan indsætte et billede? Rammen kan på et øjeblik forsynes med en minde om en ven, og den skaber dynamik på væggene i hjemmet.

Hvad enten det er til julegave eller fødselsdagsgave, har vi de bedste gaveideer til mænd. Bliv inspireret!