• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Gaver til veninder


Gaver til veninder – Spred glæde med den rigtige overraskelse

Livet som veninde er hårdt. De skal skifte mellem at rådgive om stil det ene øjeblik og parforhold det næste, og det kræver fokus og instinkt. Din bedste ven spiller en lige så vigtig rolle i livets svære situationer. Det er en udfordring at vise din taknemmelighed over for denne kvinde, som altid står ved din side for at hjælpe dig, hver gang hun har fødselsdag eller det er jul. Jobbet som bedste ven gør hende fortjent til en helt særlig gave. Prøv at huske hendes helt personlige smag, for den er ikke nødvendigvis den samme som din. Derfor er der gaveidéer i Connox Interiørshop, som kan hjælpe til at finde den helt rigtige gave til enhver kvinde – kæreste eller bedste veninde.

Gaver til din bedste ven

Ud over et stort udvalg af dekoration fra kendte designere har vi også nyttigt tilbehør som Leselotte fra Klein & More. Med den kan du nemt læse en bog i alle tænkelige siddende og liggende stillinger. Når du har slugt din bog, mister den hurtigt sin værdi, så nu skal du finde ud af, hvor den skal sættes hen. Producenten Haseform har løst dette problem på en æstetisk måde med Book Tower, hvor litteraturen bliver til en del af din boligindretning.

Gaveideer til veninden

Uanset hvordan og hvem de er, har alle kvinder mange smykker, hårspænder og andre praktiske ting, der skal være klar til den helt rigtige lejlighed. En humoristisk opbevaringsløsning er Little Black Dress fra Umbra, som er alt for speciel til at blive gemt væk i et skab. Lige så elegant er det smukke Skultuna Belle smykkeskrin, som passer godt og diskret ind i ethvert rum. Det er lavet af messing og foret med filt og kan med sin aflange form også fungere som holder til ringe af enhver størrelse.

Gør gaver til noget helt særligt igen. Uanset om det er julegaver eller fødselsdagsgaver kan du finde den perfekte overraskelse til enhver kvinde hos os.