• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Georg Jensen – Elephant

Elephant tilbehør:

Hele familiens elefant: Helt tilbage i 1987 designede Jørgen Møller Elephant flaskeåbneren Øllefant sammen med sit barnebarn. Herefter fulgte løbende flere elefantinspirerede design for producenten Georg Jensen, og i dag har de mange forskellige tilbehør vokset sig til én stor, glad elefantfamilie, hvor hver enkelt familiemedlem har sine helt specielle funktioner.

Jørgen Møllers elefant har nydt stor berømmelse verden over takket være det ikoniske, legesyge design. Den legendariske form er både alsidig og enkel på samme tid, og kan opfylde så vidt forskellige funktioner som flaskeåbner og sparegris.

Georg Jensen Elephant – hele familiens elefant

Georg Jensen producerer Elephant kollektionen i rustfrit stål, aluminium og læder, og hele kollektionen lever op til den danske designvirksomheds sofistikerede profil. De valgte materialer sikrer lang produktlevetid, ligesom de enkelte Elephant tilbehør er en nem måde at tilføre boligen lidt elegant designflair på.

Elefantflokken er en broget skare, så der er helt sikkert en elefant til alle i familien: Børn elsker den venlige og elskelige elefant med den søde snabel. For voksne er elefanten derimod et elegant og stilrigtigt designerobjekt, som gør en god figur overalt boligen.