• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Happy Sinks

Funktionel, frisk og bæredygtig: blot nogle få egenskaber fra den unge fabrik fra Helsinki, der beskriver de vidunderlige produkter til rengøring af køkkentilbehør.


HAPPY SiNKS bekæmper kedelige huslige pligter og dræn.

Hvis der allerede er så mange gode produkter til madlavning, hvorfor så ikke til rengøring bagefter? Juhani Sirén og Anssi Hurme fra designhuset Magisso må have tænkt sådan noget, da de Happy Sinks, et næste generations rengøringsmærke.

Begge designere er passionerede kokke, der & forberedelse efter køkkenmagien til noget, der er lige så afslappende, som det er effektivt.

Uanset om det er magnetiske holdere til svampe og klude, et afløbsstativ eller farverige, bæredygtige bomuldskarklude. Happy Sinks ønsker at støtte ligestilling i husarbejdet ved at skabe sjove og funktionelle produkter, der glæder både kvinder og mænd.

Med Happy Sinks produkter bliver husarbejdet en sag for begge køn. Det skaber bæredygtige og nyttige produkter til rengøring.

Glad vask og glade omgivelser

Happy Sink-produkter er lavet af bæredygtige materialer såsom GOTS-certificeret mikroplastfri økologisk bomuld. De patenterede viskestykker og svampeholdere af slidstærkt og højkvalitets rustfrit stål kan også købes i en biokompositudgave.

Side af Happy Sinks