• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Hay - Can

Hay Can sofakollektionen – banner

Ny idé af sofaen

Can sofaen fra designerbrødrene Ronan og Erwan Bouroullec er et i en række moderne og fleksibelt polstrede møbler, der ikke kun er charmerende at se på.
Hensigten var at designe en helt ny idé af sofaen og lave noget, der er let, afslappet og for alle fra en naturligt komplicerede og tunge møbler.

Flad pakket sofa & lænestol til at samle

Den særlige funktioner af kollektionens sofaer og lænestole: Møblerne leveres som en flad pakke - pladsbesparende og praktisk. Det er ikke kun bekvemt for leveringen og minimere emballage, transport og opbevaring plads, men også for næste gang når flytte. Sofaer og lænestole kan være hurtigt og nemt demonteres og flyttes nemt til den nye lejlighed. Tro mod mottoet: vi Can gøre det!

Stål sofa med komfortable puder

Stålramme i sofaen kan samles og dækket med tilsvarende stof i blot et par minutter. Placer bare monteringspads på den og så er sofaen klar til at tages i brug. Ifølge Bouroullec brødre, design af møbler er "enkel, afslappet og for alle" og kan nemt integreres i forskellige steder i hjemmet.

Individuel sofa

Og derfor også navnet på sofa serien er en eller anden måde en lille opmuntring "Can = vi kan gøre det") lidt opmuntring. Ideen er, at designet kræver at være fleksible og at samle dit eget stykke af møbler efter dine ønsker.

Med stel i forskellige lakker, kan tekstiler og puder i forskellige farver kan sofaen af Hay konfigureres individuelt: Ja, du Can.


 

Hay Can Sofa Collection - fleksibel & moderne

Hay Can Sofa Collection fra Ronan og Erwan Bouroullec inkluderer moderne og fleksible loungemøbler: sofaer og lænestole, der er lette at samle og adskille.