• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Hø-Ny Orden

Hay - New Order Collection - Banner

Ny ordre: Reolsystem til moderne tider

Så fleksibel som livet selv: New Order er et modulopbygget reolsystem fra Hay, der byder på utallige muligheder og ikke lader noget tilbage at ønske.

Folk er aldrig ens, så hvorfor skulle hylder være det? Sådan spurgte designer Stefan Diez sig selv, da han designede sit New Order reolsystem. Fuld fleksibilitet stod øverst på dagsordenen, og resultatet er en serie møbler, der er svære at slå i forhold til alsidighed.

Uanset om det er på væggen eller midt i rummet: frihed begynder med valget af placering. New Order-elementer kan placeres hvor som helst, da paneler lavet af træ eller tekstil kan fastgøres til alle sider. Forskellige typer hylder sikrer, at New Order-hylden kan tilpasses dine personlige ønsker: en flad standardhylde samt en bakke med forhøjede kanter, der passende præsenterer særligt elskede stykker. Med låger bliver New Order et skab.

Åbne eller lukkede systemer er mulige, som også frit kan ændres i længde og højde på grund af den modulære opbygning. De enkelte New Order-elementer er op til to meter brede. Selv i denne bredde kan Hay reolsystemet stadig bære en del belastning, da dets aluminiumskonstruktion gør, at det ikke bukker så let som mange andre reoler.

Den grafiske, næsten asketiske silhuet af Stefan Diez' hylde sikrer, at basen føles hjemme overalt. Forskellige elementer, materialer og overflader kan bruges til frit at komplementere forskellige indretningsstile og arkitektoniske miljøer.

Hay byder på utallige muligheder

Med sine utallige muligheder er New Order systemet fra Hay virkelig hjemme overalt. Det individuelle reolsystem er fuldstændig overbevisende på kontoret, i offentlige områder eller i hjemmet. Montering og afmontering er hurtig og nem takket være det gennemtænkte design, og om nødvendigt kan Hay reolsystemet samles igen på en helt ny måde.

Hyldens ekstra muligheder er lige så fleksible som dens funktion: hængslerne er praktisk talt usynlige. Hvis systemet er fritstående i rummet, kan døre og paneler fastgøres ligeligt foran og bagpå. Hvis New Order er på en væg, kan tilføjelserne også tilføjes uden at flytte eller afmontere den. Og efterhånden som behov og krav ændrer sig, ændrer New Order sig simpelthen også.


New Order reolsystemet fra Hay

Trin-for-trin konstruktion af New Order reolsystemet fra HAY. Træpanelerne kan tilføjes til enhver tid og uden brug af værktøj. Det samme gælder dørene, som blot klemmes fast i profilerne.