• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Hay - New Order

Hay – New Order kollektion - banner


Så fleksibel som livet: New Order modul reolersystem fra Hay, som byder på utallige muligheder og efterlader ikke nogen ønsker uopfyldte.

Mennesker er aldrig den samme, så hvorfor skulle en reolsystem være det? Det var, hvad Stefan Diez spurgte sig selv, når han designede New Order reolsystemet. Udfyldte fleksibilitet var hans fokus, og resultatet er en samling af møbler, som er svært at overgå på grund af dens alsidighed.

New Order: Reolsystem til moderne tider

Om hængende på væggen eller anbragt i midten af rummet: Denne frihed starter når vi vælger stedet at installere den. De nye rækkefølge elementer passer overalt, da alle dele kan afsluttes med træ eller tekstil paneler. Forskellige slags træhylder tilføje personlige smag til systemet: en flad standardskuffen samt en med hævede kanter, de elskede stykker skal præsenteres i en særlig hylde! News Order bliver til en garderobe, hvis du tilføje nogle døre.

Åbnede eller lukkede systemer er muligt denne måde, bliver nemt ændret med hensyn til deres højde og længde. De enkelte New Order moduler har en maksimal bredde på to meter. Reolsystem fra Hay modstår en masse, bøjet selv med denne bredde, da det ikke nemt at være lavet af aluminium, kontrasterende andre hylder.

Grafisk, lidt asketiske silhuet af hylde af Stefan Diez sørger for at passe ind i ethvert hjem. De forskellige elementer, materialer og overflader er egnet til forskellige omgivelser og interiør.

Hay præsenterer utallige muligheder

New Order systemet fra Hay virkelig passer i alle rum med dets utallige muligheder. På kontoret, er på offentlige steder eller i hjemmet, hvor det er lykkedes os at overbevise. For at montere og demount kloge konstruktionen forekommer i kun et øjeblik og det hele kan også ændres, når du ønsker at give et anderledes udseende til dit sted.

Funktioner af hylden er så fleksible som de steder det tilpasser sig: Hængslerne er næsten usynlig. Hvis systemet står i et rum, kan døre og paneler på forsiden og bagsiden tilføjes. Hvis nye rækkefølge står i nærheden af en mur, kan tilbehør installeres uden at flytte hele systemet. Og hvis dine krav ændrer, nye rækkefølge ændres med dig.


The New Order hylde system af Hay

Gradvis opførelse af det nye ordreresystem fra HAY. Træpanelerne kan til enhver tid tilsættes uden værktøj. Det samme gælder for dørene, som simpelthen fastspændes i profilerne.