• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Hay - Palissade kollektion

Gruppebillede af Palissade samling fra Hay elegante havemøbler, som forvandler dit udendørs område og kombinerer funktionelle og æstetiske aspekter.

Udendørs kollektion af Erwan & Ronan Bouroullec

Designer brødrende Ronan & Erwan Bouroullec har designet en kollektion af havemøbler i to år, som perfekt kombinerer æstetiske og funktionelle kvaliteter. Møblerne er robust og modstandsdygtig mod vind og storm, lavet af pulver overtrukket stålrør.

"Designe hele kollektionen har været en temmelig lang process. Det skulle ikke kun være en drøm der har i opfyldelse men et afbalanceret resultat. Jeg mener hver del har sit eget stærke karakter." Designere Ronan Bouroullec

13 møbler til udendørs brug

Kollektionen indeholder en tabel, en loungestol og en skammel samt flere møbler til en smuk udstyr af din udendørs område. Om en lille skammel til balkonen eller et stort bord til hyggelige grillaftener, består samlingen af i alt tretten forskellige møbler.

Alle brikkerne har en overflade af stålrør, oprettelse af en groove-lignende form. Det funktionelle aspekt af dette: Når det regner, vandet kan nemt løbe og det indsamler ikke en pyt.

Rør struktur ser æstetisk ved at lade lys skinne igennem det, det er luftige og vægtløs og dette skaber en sorgløs udseende. Designet passer derfor vidunderligt hver udendørs område.