Hay - Sowden

Produkterne fra George Sowden fra Hay er kendetegnet ved deres ædle og legende farver. Kontrasterne er især effektive, når de kombineres med andre stykker fra samlingen.
Filter 

Farver  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Stilfulde køkkenmaskiner af designer George Sowden

George Sowdens samling af køkkenudstyr til Hay er ikke kun kendetegnet ved den fremragende kvalitet, men også den umiskendelige underskrift af den britiske designer. Hans produkter er legende og alligevel elegant designet. Han forbliver tro mod sin stil: praktiske og funktionelle enheder, men med den største komfort takket være fraværet af hjørner og kanter. De anvendte farver spiller gennem deres kontraster og smelter sammen i det harmoniske og tidløse look i kollektionen.

Køkkenkollektion, designet i Milan

George Sowden studerede arkitektur ved Gloucestershire College of Arts og gik til Milan i 1970'erne, hvor han arbejdede sammen med andre designere. Hans værker har vundet priser, herunder Compasso d'Oro Award.
Sowden-kollektionen til Hay afspejler arbejdet i sit eget brand: praktiske og stilfulde køkkenapparater, herunder brødristere, kedler, opbevaringsbokse, vakuumkolber, krydderslibere og mere.