ConnoxPlus

Den bedste måde at shoppe online

Få din pakke sendt af sted hurtigere end andre, få de bedste tilbud op til 70 %, bliv opdateret om nyheder via e-mail og få det bedste ud af dine køb hos os.

Tilmæld dig vores nyhedsbrev og få et 80 kr. gavekort til din næste ordre (mindste indkøbsværdi 650 kr.) - et velkomstgave fra os til dig.

Tilmeld dig gratis og profitér!

Læs mere her på siden om:

Plus-fordele: eksklusiv for medlemmer

Eksklusive tilbud: op til 70 % rabat
I din kundekonto venter dig eksklusive tilbud - udvalgte møbler og særligt boligtilbehør fra vores sortiment med mere end 27.000 designervarer til fordelagtige priser.

?

Hold dig opdateret og få inspiration
ConnoxPlus medlemmer modtager regelmæssigt nyhedsbreve. Du holdes ajour med alle vores særtilbud samt det nyeste design, stilarter og inspirationer til hjemmet. Vi sender dig endda en gave, når du har fødselsdag!

Velkomstgavekort på 80 kr.
Når du har tilmeldt dig ConnoxPlus, modtager du en e-mail med et gratis gavekort på 80 DKK.! Du kan bruge dit gavekort til ordrer på over 650 DKK. Det er en lille velkomstgave fra os til dig.

Tilmelding: bliv medlem med kun få kliks

Tilmeld dig i dag
Med blot et par trin kan du registrere dig som et ConnoxPlus-medlem. Hvis du er ny kunde, har vi brug for dit navn og din e-mail-adresse. Hvis du allerede har en kundekonto, kan du give dit samtykke til at modtage ConnoxPlus e-mails på den nævnte side og vil automatisk registreres som medlem.

?

Spar, inspirer, få dine ordrer så hurtigt som muligt - få mest muligt ud af din shopping oplevelse hos Connox. Bliv ConnoxPlus medlem!