• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

HKliving

HKliving er et hollandsk label grundlagt af Emiel Hetsen og Sander Klaver. I basen skaber HKliving tilgængelige kollektioner med produkter inspireret af traditionelle, anvendelige designs.

Moderne tilbehør og møbler med retro-look

I 2008 toppede efterspørgslen efter vintage møbler og belysning, og Emiel begyndte at lede efter alternativer til at levere større mængder og flere muligheder for sine kunder.


Oplev alle kollektioner og serier fra HKliving

Trend tilbehør og møbler fra Holland

HKliving er et hollandsk label grundlagt af Emiel Hetsen og Sander Klaver. Initialerne på begge deres efternavne blev brugt til at skabe HKliving varenavnet. Kombinationen af et kreativt sind og en matematisk hjerne har vist sig at være en vindende formel.
I basen skaber HKliving tilgængelige kollektioner med produkter inspireret af traditionelle, brugbare designs og præget af en moderne stil.

I 2008 toppede efterspørgslen efter vintage møbler og belysning, og Emiel begyndte at lede efter alternativer til at levere større mængder og flere muligheder for sine kunder. Han henvendte sig til sin barndomsven Sander Klaver, der var i international handel, for at hjælpe ham med at sætte produktionen af forskellige varer op i Asien. Dette førte til oprettelsen af HKliving . Fra starten har HKliving været en stor succes. Den første kollektion, som kun bestod af 28 produkter, blev solgt i 12 lande verden over inden for det første år. HKliving opererer i øjeblikket i 70 lande verden over. En ægte global virksomhed!

Side af HKliving