• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Humdakin

Humdakin, grundlagt af Camilla Schram fra Danmark, fokuserer på fremstilling af naturlige rengørings- og plejeprodukter. Med klude, børster og sæber fra Humdakin bringes renhed og orden til hvert hjem.


Naturlige rengørings- og plejeprodukter fra Danmark

Humdakin, grundlagt af Camilla Schram fra Danmark, fokuserer på fremstilling af naturlige rengørings- og plejeprodukter. Med klude, børster og sæber fra Humdakin bringes renhed og orden til hvert hjem.

Det danske firma blev født ud af et ønske om at holde hjemmet rent og hyggeligt på en naturlig og miljøvenlig måde. Camilla Schram blev især inspireret af de danske kyster og skove og skabte efterhånden en lang række husholdnings- og rengøringsprodukter med behagelige dufte og nærende ekstrakter.

Humdakin ønsker, at deres produkter bliver en dagligdags luksus i brugernes liv og hjælper dem med at holde deres hjem organiseret, rene og stilfulde. Til dette formål tilbyder producenten en bred vifte af hånd- og viskestykker, opvaskebørster, sæber, lotioner og duftlys, som alle har et nordisk DNA i sig. Humdakin-tekstilkollektionen er GOTS-certificeret og baseret på de væveteknikker, der bruges af Camilla Schrams bedstemor. Alle produkter fremstilles også under ordentlige arbejdsforhold med høje etiske og økologiske standarder.

Dyr og miljøvenlige ingredienser

Alle Humdakin rengøringsprodukter indeholder kun naturlige, allergivenlige ekstrakter fra skandinaviske ingredienser såsom havtorn. Parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske duftstoffer og kræftfremkaldende stoffer findes heller ikke i Humdakin. Næsten alle de danske producents produkter er veganske og grusomhedsfrie. Emballagen til rengøringsgenstande er endda lavet af 100% genanvendeligt PET-plastik, så den kan bruges igen og igen i lang tid.

Humdakin hævder ikke at omdanne brugerens livsstil til et fuldstændigt bæredygtigt koncept. Meget mere vil Schram og hendes team inspirere dig til at stoppe med at gå på kompromis, når det kommer til dig selv, et rent og stilfuldt hjem og miljøet - for enhver lille ændring i dagligdagen er et værdifuldt skridt her.

Side af Humdakin