• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Modern Country Style

Nyfortolket landhusstil

We Do Wood - Field klapbord

Store værelser, naturmaterialer og træ - hvad der inspirerer os til en landhusstil, er den rustikke flair og den jordbundene atmosfære. Kombineret med enkle skandinaviske møbler og naturlige farver og nye materialer, skabes en moderne atmosfære, der giver landhusstilen et nyt pift.

Landhusstilen opfylder længslen for frisk luft, duften af grønne egne og skove - kort sagt: Afslapning fra hverdagen. Dem, der synes, de mangler mere idyllisk og hjemligt udtryk, kan nu selv skabe deres helt egen moderne landlige charme. Fordi i dag møder det rustikke landhus flair modsætningen af industrialiseringen: Gammelt møder nyt, gennemprøvede materialer kombineres med nye.

Den moderne landhusstil - sådan gør du:

1. Materialer til den moderne landhusstil
2. Naturlige møbler med rustikke elementer
3. Landhus-dekoration - disse tilbehør fremtryller landidyllet
4. Det rigtige bordservice

1. Materialer til den moderne landhusstil

Landhusstile - klassisk eller moderne - lever af naturlighed! Brug naturlige materialer som træ, sten, keramik og ler. Naturfibre som bomuld, hør og læder, de er også langvarig, hudvenlige og visuelt er udstyret med deres egne individuelle struktur. Hvert stykke læder, kanvas eller keramik er unikt.

Foldbar Miskito loungestol

Eva Solo - Nordic Kitchen vakuumkande, eg / sort
Bloomingvilles - tibetanske lammeskinds tæppe i dip dye sten / kit
Theo te krus med underlæg fra Stelton
Cutter træbænk 120 fra Skagerak i eg
 
 

Lev med naturmaterialer. Møbler med brugsspor giver en særlig karakter til landhusstilen. De bliver vist frem også de bliver ældre og fortæller en historie om deres ejere. Kombinér disse materialer med elementer lavet af støbejern og beton. Sæt disse materialer lige så rustikke som træ, men kontrasterende accenter.

2. Naturlige møbler med rustikke elementer

Landhusstilen lever af af rustikke træmøbler. Ud over den klassiske, populære eg, stiger bambus i popularitet. Den varme lyd og den fine udtryk gør stuen hyggeligt - perfekt til det idylliske landhus. Dem, der synes at træ er for ensidig, ville glæde sig over de nye møbler: Modstridende elementer i stål og støbejern løsner op for de naturlige farver og legende accenter. Magis gør det med sit Officina spisebord.

Officina spisebord af Magis

Coat Frame af We Do Wood i naturligt bambus / stål
 
 

Du kan se: Designer lader sig lader sig inspirere af den engelske Windsor Chair og de oversætte deres formsprog uden dikkedarer, men med stor respekt for traditionelle håndværk i vores tid.

3. Landhus-dekoration - disse tilbehør fremtryller landidyllet

Med rustikt tilbehør kan du hente landhuscharme hjem til dit hjem. Lysestager, vaser og skåle med brugsspor, udbleget farve og en ru overflade er med til at give en landhusstilen. Materialer som fajance og terracotta bringer disse kvaliteter frem af natur og er derfor velegnet specielt til landhus dekoration. Bare stentøj er mere in i dag end nogensinde før.

Bloomingville - glas vase i grøn

Classic 80 trådkurv i rustfrit stål fra Korbo
Design med lys lanterne (sæt med 2) H 16 cm + 25 cm af Holmegaard i klart
Jan Kurtz – Kista trækasse, teak
 
 

5. Det rigtige bordservice

Blomster eller enkel og naturlig - den moderne landhusstil er fleksibel og markedet tilbyder en masse forskelligt bordservice. Du kan finde porcelæn og køkkentekstiler med blomsterprint af Marimekko og Bjørn Wiinblad. Bordservice lavet af fajance og terracotta, giver et vidunderligt naturligt flair på bordet..

Joyn samlingen af Arzberg

 
 

Kombinationen af porcelæn med træ giver et varmt udtryk, som kræves af den moderne landhusstil. I af Eva Solo´s Nordic-Kitchen-kollektion viser en rustik serie med en usædvanligt charmerende, der får en bylejlighed til at ligne et hus på landet. Rosenthal sætter med sin Junto-serie udelukkende på stentøj. Oplev flere rustikke porcelæn serier, som ikke kun skaber landhusstilen på spisebordet. Enkelte stykker fra serien egner sig også vidunderligt til at dekorere dit hjem og giver en landlig charme.

Junto servise lavet af stentøj af Rosenthal
Skagerak - edge serien
Collar fra Something Design Studio
Nordic bakke i hjemmehaven
Sauteret gryde, gryderet, gryden og blandeskålen fra Nordic Kitchen-samlingen af Eva Solo
Stelton - Theo kopper og tepotten på bordet
AC19 Salina samling e15
 
 

Opret din helt egen moderne landlhusstil! Med gamle stykker af smykker, naturlige materialer og sanselige overflader, opretter du en behagelig atmosfære, der fuldender landhusstilen.

Vare fra 16.07.2018, af Anja Beckmann

Alle varer fra denne kategori Indretningsstile