IXXI – Grafisk kollektion

IXXI – Grafisk kollektion
Filter 

Farver  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Print, illustrationer, grafiske mønstre og pixelerede udgaver

Den grafiske kollektion fra IXXI indeholder print, illustrationer, grafiske mønstre og pixelversioner i form af innovativ vægkunst fra det hollandske firma.

Pixel serien er vægkunst i en moderne fortolkning af kendte kunstværker, karakterer fra Disney og Star Wars samt Hollywood-stjerner. De pixelerede billeder er imponerende i stort format og kan hænges op på alle vægge, fra børneværelset til hotelreceptionen.

Tapeterne fra IXXI erstatter det klassiske tapet. Motiverne varierer fra historiske gobeliner til moderne fotos. Printene i den grafiske kollektion fra IXXI. Kollektionen omfatter motiver lige fra videnskabelige tegninger af planter og dyr til eksempelvis billedet "The great wave" af den japanske kunster Katsushika Hokusai; en række forskellige motiver fra de 19. og 20. århundreder.

Derudover omfatter den grafiske kollektion en bred vifte af grafik, verdenskort, mønstre og illustrationer. Der er noget for enhver smag.


IXXI din verden

IXXI gør hele verden til et stykke vægkunst! En moderne og nytænkende måde at præsentere et motiv eller et stykke kunst på i din bolig.

Fastgør IXXI på væggen

IXXI-kortene kan vægmonteres ved hjælp af stikkene og de inkluderede ophængstrimler og Tesa Powerstrips. Størrelse og motiv er varierende og kan udvides eller udskiftes når som helst med blot et par bevægelser.