• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

IXXI – Grafisk kollektion

IXXI – Grafisk kollektion

Print, illustrationer, grafiske mønstre og pixelerede udgaver

Den grafiske kollektion fra IXXI indeholder print, illustrationer, grafiske mønstre og pixelversioner i form af innovativ vægkunst fra det hollandske firma.

Pixel serien er vægkunst i en moderne fortolkning af kendte kunstværker, karakterer fra Disney og Star Wars samt Hollywood-stjerner. De pixelerede billeder er imponerende i stort format og kan hænges op på alle vægge, fra børneværelset til hotelreceptionen.

Tapeterne fra IXXI erstatter det klassiske tapet. Motiverne varierer fra historiske gobeliner til moderne fotos. Printene i den grafiske kollektion fra IXXI. Kollektionen omfatter motiver lige fra videnskabelige tegninger af planter og dyr til eksempelvis billedet "The great wave" af den japanske kunster Katsushika Hokusai; en række forskellige motiver fra de 19. og 20. århundreder.

Derudover omfatter den grafiske kollektion en bred vifte af grafik, verdenskort, mønstre og illustrationer. Der er noget for enhver smag.


IXXI din verden

IXXI gør hele verden til et stykke vægkunst! En moderne og nytænkende måde at præsentere et motiv eller et stykke kunst på i din bolig.

IXXI til væggen

IXXI kortene kan fastgøres til væggen ved hjælp af forbindelsesstykkerne og de medfølgende ophængningslister og Tesa Powerstrips. Størrelsen og motivet er variable og kan til enhver tid udvides eller udskiftes med nogle få enkle trin.