• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Jollein

Siden 1973 har Jollein dyrket en dyb kærlighed til familien. Oprindelsen ligger ikke i en grundlæggelse af kloge marketingfolk, men kommer snarere fra en traditionel hollandsk familie.


Hollandsk familietradition for mor og barn

Siden 1973 har Jollein dyrket en dyb kærlighed til familien. Oprindelsen ligger ikke i en grundlæggelse af kloge marketingfolk, men kommer snarere fra en traditionel hollandsk familie. Dag efter dag fortsætter de med at designe og producere alle deres produkter med samme familiededikation. Dette er hemmeligheden bag Jollein .

Grundlæggelseshistorik

Jollein grundhistorie er tæt knyttet til familien. Grundlæggeren, Wim Smits Sr., var ansat i en tekstil babyvarevirksomhed, der gik konkurs i 1973. Wim gav ikke op med at have en familie at forsørge. Han købte nogle smukke ruller stof og tog dem med på et syværksted i Friesland. De første ting blev præsenteret i en ombygget gammel bus – sådan opstod familievirksomheden.

Innovativ oprindelse

Idéen med babysoveposen blev født i Jollein tidlige år. Inspireret af de almindelige babybukser, der er almindelige i Tyskland, udviklede Jollein studiet de første mønstre og bragte den første rigtige babysovepose på markedet. Den dag i dag er babysoveposen et af hendes yndlingsprodukter.

Side af Jollein