• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Kähler Design - Hammershøi

Kähler Design - Hammershøi Collection - Header

Tidløs bordservice

Hammershøi serien fra Kähler samler elegant og reduceret service med fine historiske detaljer. Hans-Christian Bauer design er kendetegnet ved en dekorativ rilledetalje i naturlige, skandinaviske materialer lavet af keramik, træ og glas. En kombination, der giver retterne et klassisk touch.

Kähler traditionelt design af Svend Hammershøi

Når alt kommer til alt orienterede Bauer sig på de traditionelle designs fra Kähler-designeren Svend Hammershøi, der var kendt som maler og keramiker uden for Danmarks grænser. Selv i dag findes mange af Hammershøisvhen's designs på nogle af de mest prestigefyldte museer i verden. Hammershøi især kendt for sine store, voluminøse vaser med en særlig profil, som designeren overførte til keramikken med hånden.

Baseret på design af Hammershøi har designer Hans-Christian Bauer skabt en tidløs bordserviceserie, der - ligesom originalen - inspirerer med håndskårne rilledetaljer. Udover en unik visuel tiltrækning har rillerne også meget funktionelle aspekter, så kopper kan holdes bedre og opbevaringsglas let kan åbnes.

Det tidløse og elegante design er velegnet til en hyggelig søndagsbrunch samt til festlige aftensaftener, hvor kombinationen af råvarer og traditionelle detaljer gør retterne til specielle borddekorationer.


Håndlavet keramik efter tradition

Traditionelt er al Kähler-keramik håndlavet siden 1839. Hvert enkelt design hylder Kählers virksomhedshistorie og er en anerkendelse af traditionelt håndværk. Et kig ind i Kähler-værkstedet kan findes her i videoen.