Lyngby Porcelæn

Porcelænsfabrikken Lyngby Porcelæn blev grundlagt i 1936 og har beliggenhed nord for København. Da virksomheden indstillede produktionen i 1969, havde det allerede fået en permanent plads i historien om dansk design.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Oplev alle kollektioner og serier fra Lyngby Porcelæn

Lyngby Porcelæn

Porcelænsfabrikken Lyngby Porcelæn blev grundlagt i 1936 og har beliggenhed nord for København. Da virksomheden indstillede produktionen i 1969, havde det allerede fået en permanent plads i historien om dansk design. Anerkendelsesværdien af porcelæn sættene, vaser og andre objekter ligger i det dristige og rationelle design, som var præget af den tyske Bauhaus og det dengang kommende funktionalisme.

Lyngby Vasen - et Design-ikon

Lyngby vasen havde en stor rolle i virksomhedens gennembrud, som udviklede sig til et af 30'ernes absolutte designikoner på grund af dens enkle elegance. Med den klassiske Lyngby vase kombinerer virksomheden håndværk og avanceret teknologi med design i verdensklasse.

Genindførelsen i 2012

I 2012 kom Lyngby Porcelæn tilbage på markedet og genoptog produktionen af den populære Lyngby vase. I dag er selskabets produkter produceret med største omhu og højeste respekt for den gamle designtradition. Håndværket og kvaliteten af produkterne er stadig i fokus, ligesom det var før i tiden, hvilket er grunden til at hvert enkelt Lyngby produkt, bærer et stempel med "Porcelænsfabrikken-Danmark - Lyngby Porcelæn" i bunden som ægthedscertifikatet.

Side af Lyngby Porcelæn