marset

Marset er uden tvivl en af de mest kendte og vigtigste internationale belysningsvirksomheder. Spanierne har siden 1965 været en af de mest berømte og vigtige internationale belysningsvirksomheder.

Filter 

Farver  
Kategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Tidløse designerlamper fra Spanien

Marset-virksomheden blev grundlagt i 1942 som et støberi. Marset har specialiseret sig i fremstilling af højkvalitetslys siden 1965 og sælger dem i over 40 lande rundt om i verden. Marset er uden tvivl en af de mest kendte og vigtigste internationale belysningsvirksomheder, i dag under ledelse af hans arvtager Javier Marset.

I et stadig mere konkurrencepræget markedsmiljø er Marset i stand til at forsvare sin position på imponerende vis. Denne succes kan tilskrives det integrerede design og et stærkt, vokset brand, der klart skiller sig ud fra konkurrenterne. Det er en af grundene til, at spanierne gang på gang vinder eftertragtede internationale designpriser.

En grund til dette er helt klart det fulde fokus på kundernes behov. Når det kommer til at henvende sig til kunder, overlader virksomheden intet til tilfældighederne og arbejder kun med absolutte designprofessionelle på de relevante områder: udstillingsstandene er udviklet af arkitekten Stefano Colli, designeren Xavi Pubill tager sig af designet af Marset-katalogerne og hjemmesiden for belysningen -Eksperten kommer fra pennen af Estudia Mariscal.

Side af marset