• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Moebe

Moebe er en skandinavisk producent fra København, grundlagt af Anders Thams, Nicholas Oldroyd og Martin D. Christensen. Trioen synes verden allerede er kompleks nok og udvikler derfor produkter med en minimalistisk karakter.


Oplev alle kollektioner og serier fra Moebe

Reduceret design fra Danmark

Moebe er en skandinavisk producent fra København, grundlagt af tømrer Anders Thams, arkitekter Nicholas Oldroyd og Martin D. Christensen. Trioen synes verden allerede er kompleks nok og udvikler derfor produkter med en minimalistisk karakter.

"Hos Moebe designer vi, producerer og holder vi tingene enkle. Vi koncentrerer os om det væsentlige, prøver at være nysgerrige og holde vores tanker analoge. Vi stræber efter at reducere vores design til deres enkleste former intuitive og ærlige produkter. "

Moebe-kollektionen inkluderer dekorativt tilbehør til hjemmet og enkle, små møbler, der harmonisk kombinerer æstetik og funktionalitet. På grund af det klare, reducerede design passer objekterne fra Moebe perfekt ind i enhver atmosfære og sikrer en stilfuld opgradering af rummet.

Side af Moebe