myfelt

myfelt har gjort det til en opgave at producere håndknyttede tæpper fra filt kugler. Tæpperne kombinerer filt, kvalitet og design lavet i mange århundreder af gamle håndværk traditioner fra Nepal og resulterer i en bæredygtig, moderne produktion.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


myfelt - håndlavede filt tæpper

Tæppe producenten myfelt er baseret i Berlin, Charlottenburg og producerer håndknyttede tæpper fra filt kugler. Tæpperne kombinerer filt, kvalitet og design lavet i mange århundreder af gamle håndværk traditioner fra Nepal og resulterer i en bæredygtig, moderne produktion.

Førsteklasses uld og økologisk farve

Tæpperne fra myfelt er i 100 % newzealandsk uld, som er en af de fineste uldkvaliteter i verden. Den ubehandlede uld bliver kæmmet og vasket flere gange på tæppefabrikken i Nepal. Derefter farves ulden i den pågældende farve af det fair trade-certificerede farveri 'Label STEP®' efter de strengeste økologiske retningslinjer.

Filtning og binding

Den efterfølgende filtning er det mest komplicerede trin i arbejdsprocessen. Hver eneste kugle formes i hånden i flere arbejdstrin. Bagefter bliver de færdige kugler knyttet sammen til det endelige produkt med en teknik, der er specielt udviklet af myfelt. Et tæppe kan bestå af op til 50.000 filtkugler.

Holdbart og unikt

Tæpperne opfylder de højeste standarder og er fremstillet af de bedste materialer. Hvert tæppe er således et håndlavet unikt produkt, og derfor kan mindre farve- og materialeforskelle forekomme. Det er ikke et tegn på dårlig kvalitet, men et bevis på et ærligt håndværk. Kombinationen af behandling, kvalitet og materialevalg skaber et unikt, langtidsholdbart produkt.

Ansvar og socialt engagement

myfelt ser selskabet som et socialt projekt. Rimelige lønninger og arbejdsvilkår for alle som er en del af produktionen resultere i en moderne og bæredygtig produktionskæde. myfelt har arbejdet med GoodWeave siden 2014, som er en af de største Fairtrade virksomheder i tæppe industrien. Inspektørerne må kontrollere arbejdsprocesserne på myfelts fabrik på ethvert tidspunkt og uden varsel sikre høje Fairtrade standarder. GoodWeave kæmpede mod børnearbejde og for reintegrering i samfundet af børn fra tæppe industrien. GoodWeave standarder tager derfor også hensyn til sociale og miljømæssige kriterier.

Side af myfelt