• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

myfelt

myfelt har sat sig til opgave at fremstille håndknyttede tæpper af filtkugler. Tæpperne kombinerer filt, kvalitet og design, lavet i århundreder gammelt nepalesisk håndværk og skabt i en bæredygtig, moderne produktionsproces.


Myfelt – håndlavede filttæpper

Tæppeproducenten myfelt med base i Berlin, Charlottenburg, har sat sig til opgave at fremstille håndknyttede tæpper af filtkugler. Tæpperne kombinerer filt, kvalitet og design, lavet i århundreder gammelt nepalesisk håndværk og skabt i en bæredygtig, moderne produktionsproces.

Uld og økologisk maling af høj kvalitet

Tæpperne fra myfelt er lavet af 100% New Zealand virgin uld, som er en af de højeste kvaliteter i verden. På tæppefabrikken i Nepal bliver den ubehandlede uld kæmmet og vasket flere gange. Herefter farves ulden i den passende farve i det "Label STEP®" Fair Trade certificerede farveværk efter rent økologiske retningslinjer.

Filtning og knude

Den efterfølgende filtning er det mest komplekse arbejdstrin. Hver enkelt bold bringes i sin endelige form i hånden i flere arbejdstrin. De færdige kugler sys derefter ind i et tæppe ved hjælp af en knudeproces, der er specielt udviklet af myfelt. Et tæppe med op til 50.000 filtkugler kan laves.

Holdbar og unik

Tæpperne opfylder de højeste standarder og er lavet af de fineste materialer. Hvert tæppe er et håndlavet one-of-a-kind, hvorfor der kan forekomme minimale farve- og materialeforskelle med hvert tæppe. Disse er ikke et tegn på ringere kvalitet, men bevis på ærligt håndværk. Kombinationen af håndværk, kvalitet og materialevalg skaber et unikt, holdbart produkt.

Ansvar og socialt engagement

myfelt ser sin virksomhed som et socialt projekt. En moderne og bæredygtig produktionskæde skabes gennem passende lønninger og rimelige arbejdsvilkår for alle mennesker involveret i produktionen. myfelt har arbejdet med GoodWeave-seglet, en af de største fair trade-virksomheder i tæppeindustrien, siden 2014. Deres inspektører kan til enhver tid og uden forudgående varsel kontrollere arbejdsprocesserne i myfelt-fabrikken for at garantere de høje fair trade-standarder. GoodWeave kampagner mod børnearbejde og for reintegration i samfundet af børn fra tæppeindustrien. GoodWeave-standarden tager også hensyn til sociale og økologiske kriterier.

Side af myfelt