• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Nofred

Det danske designmærke Nofred designer møbler og design til børn, der muliggør en tilstedeværelse og nærhed i den moderne familie. Hvert produkt er lavet til at blive værdsat af både børn og voksne.


Børnemøbler i en tidløs dansk stil

Det danske designmærke Nofred designer møbler og design til børn, der muliggør en tilstedeværelse og nærhed i den moderne familie. Hvert produkt er fremstillet på en sådan måde, at det værdsættes af både børn og voksne, og at dets evne og kvalitet passer ind i hele det indre af stuen - så børn føler sig velkomne i hvert værelse. På grund af det tidløse design, kvalitet og dansk håndværk er hvert produkt lavet til at vare i generationer og understøtte en mere bæredygtig kultur.

Nofred begyndte i København i 2014, da grundlæggerne Sandra og Signe kombinerede deres kreative baggrund med deres unikke kærlighed og forståelse af interiørdesign.

Da de så deres egne børn lege, så de en markedsniche til møblering af produkter, der ikke kun hører hjemme i børneværelset, men som også passer perfekt ind i det indre af hele huset til voksne. Denne samvær og følelsen af, at børn føler sig velkomne i hvert værelse, var starten på Nofred .

Side af Nofred