• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Filosofi

Connox be unique.

Vi hjælper vores kunder med individuel indretning.

be unique.[ju:‘ni:k],
en invitation fra Connox til dig. Tro på dig selv og vis alle din individualitet. Dit hjem er dit univers - hvor du kan være dig selv, hvor du laver reglerne. Vi tror på din originalitet og gør dig til vores credo.

Connox tror på din individualitet.

De egne fire vægge: Intet sted i verden betyder mere for os! Smukke omgivelser påvirker vores personlig trivsel og derfor har vores hjem indflydelse på vores sjæl. Sortimentet hos Connox og hvert eneste produkt er et bevidst valg. Efter mottoet be unique. vil vi hjælpe dig med individuel indretning. Fyld dit hjem med historier og personlighed. Du kan blive inspireret af vores interiør ideer, nyheder og indtryk fra boligdesign bloggen og indrette dit hjem individuelt. Find din egen stil!

Vi vælger unikke designs.

Tæt kontakt med designere og producenter gør det muligt for os at kombinere verdens bedste designs. Hver dag vælger vi mærkeprodukter omkring livet og boligen for dig. Disse kan gøre dit hjem til dit drømmested.

Vi sælger kun originale produkter, der overbeviser med perfekte design, bæredygtighed og kvalitet. Det gælder altid: form follows function. Vores tilbehør og møbler skal først og fremmest være funktionelle - formen skal følge funktionen.

Vi går nye veje.

Vores filosofi er også at præsentere os selv anderledes - unik - på markedet. Vi er i øjenhøjde og har et fladt hierarki. Vi arbejder uafhængigt og tværfagligt, har en holokratisk organisation. Vores unikke og moderne måde at arbejde gør os fleksible og smidige - og kvalificerer os til innovative projekter.

Vi arbejder teknologidrevet. Vores interne IT-team og en egenudviklede shop software giver os muligheden, at reagere fleksibelt på ændringer i markedet og optimere vores shop konstant. Sammen arbejder vi på at give vores kunder den bedst mulige shopping oplevelse.

Vi er alle unique.

Hver medarbejder hos Connox er unik. Dette gør os til et internationalt, dynamisk og motiveret team og Connox til arbejdsgiveren, som han er. Vi har en ting tilfælles: vores lidenskab for boligdesign. De individuelle styrker bestemmer opgaveområdet. Hvert eneste vil have muligheden for at udvikle sig personligt, hans evner og hans projekter. Unge og motiverede medarbejdere bringer en frisk brise til Connox.

Slip din kreativitet løs og vær helt dig selv. I denne forbindelse: be unique.