• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Trykke

Kære redaktører, kære bloggere,

velkommen til Connox presseområde. Vi støtter dig gerne i dit arbejde.

I vorespressesæt finder du alle oplysninger om Connox GmbH på et øjeblik. Med vorespressemeddelelser giver vi dig nyheder fra Connox, trends fra boligdesignverdenen og de seneste undersøgelsesresultater om emnet online shopping. Tilmeld dig vores pressemailingliste i dag og hold dig opdateret. Vi giver inspiration i voresConnox Magazine.

Derudover støtter vi dig i at undersøge og udarbejde emner inden for bolig- og designområdet. På forespørgsel giver vi dig passende billed- og tekstmateriale til vores produkter, brands og designere - til redaktionel brug. Du er velkommen til at kontakte os til enhver tid!


Tryk på kontakt

Send venligst din anmodning til:presse@connox.de

Bemærk, at vi kun behandler medie- og pressehenvendelser. Hvis du har spørgsmål om en ordre, bedes du kontakte voreskundeservice.

For forespørgsler om billeder, samarbejder osv. skal du sende en e-mail til den respektivekontaktperson.

billedanmodninger
Send venligst din anmodning til:
presse@connox.de

Produkt-PR & printsamarbejde
Send venligst din anmodning til:
presse@connox.de

Blogsamarbejder
Mandy Wulf
blogs@connox.de

Spørgsmål om sortimentet & produkterne
Marlene Mertsch
backoffice@connox.de


Connox nyheder & trendemner via pressemeddelelse

Nyheder fra virksomheden, e-handelsemner, trends fra boligdesignverdenen og resultaterne af vores regelmæssige kundeundersøgelser om aktuelle emner: Hvis du er interesseret, vil vi gerne inkludere dig på vorespressemailingliste.

Og sådan fungerer det: Send os venligst en e-mail til adressenpresse@connox.de - med dine komplette kontaktoplysninger og gerne med de emner, du er interesseret i i . Mange tak!