• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Philippi

Philippi-firmaet har haft sit hjem i Hamborg i næsten 20 år. I de lyse og venlige værelser vender Jan Philippi og hans stab sig til de smukke ting i livet.


"Tidløst og elegant livsstilsdesign lavet af Philippi"

Philippi-firmaet har haft sit hjem i Hamborg i næsten 20 år. I de lyse og venlige værelser vender Jan Philippi og hans stab sig til de smukke ting i livet.

Her følger form funktion, materialet er af høj kvalitet, kærlighed er i detaljerne og en klar linje er princippet. Designerne bringer deres ideer ind i huset, udvikler dem videre med Jan Philippi og bygger prototyper, indtil deres seneste stykke endelig rammer markedet og ender her i denne butik.

På jagt efter den perfekte form

Hjemmetilbehør af høj kvalitet, rejsefæller og gaveideer fra Hamborg svarer til stilen for moderne, kræsne mennesker og formidler et klart budskab: Godt design lever gennem reduktion til det væsentlige og ideen om dets tidløshed. Ingen dikkedarer, ingen overflødige linjer, ingen jagter efter kortvarige tendenser! I stedet for dog nye designs, elegante, puristiske former, førsteklasses materialer, den bedste funktionalitet. At arbejde sammen med designere og producenter for at finde den perfekte form og håndværk til hvert enkelt produkt af dit brand - det er det, CEO Jan Philippi handler om, det er hans passion.

En hanseatiker, der elsker design

Hamborgs udenrigshandelshandler Jan Philippi har længe foretrukket klare former. Men først måtte han beskæftige sig med salget af hi-fi-udstyr i et hanseatisk handelsselskab. Han opdagede hurtigt, at nogle af disse produkter virkelig irriterede ham: De var bare for grimme. Som handlingsmand forsøgte han at forbedre og pynte noget her, fordi phonomøbler, sagde han, også kan se godt ud ...

I slutningen af 1980'erne steg efterspørgslen efter forbrugsvarer i Tyskland, og Jan Philippi rejste til mange lande på vegne af en virksomhed, hvor han tog kontakt med kompetente virksomheder. På det tidspunkt var der imidlertid behov for kvantitet i stedet for kvalitet - en tendens, som Philippi, som en ven af kvalitetsprodukter, ikke ønskede at følge. Skuffet over tidens smag fandt han en modig løsning: vejen til selvstændig virksomhed.

To virksomheder og en ideel

I 1992 åbnede Jan Philippi to butikker i Hamborg og lagrede dem med varer, der kom tæt på hans ideal om enkle, klare og moderne designartikler. Med friske ideer, forslag fra mange ture og et uretfærdigt instinkt for godt design spores han virksomheder, der var i stand til at omsætte hans designvisioner i praksis. Påskyndet af denne fremgang vovede han snart at gå fra detail til engros.

Side af Philippi