rephorm

Til dem, der elsker design, findes der kun få produkter til altaner og terrasser. Arkitekt og designer Michael Hilgers designer innovative møbler og produkter fremstillet af vejrbestandige materialer, der tager højde for de rumlige forhold på altaner.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Sortér: Mest populær  


Designfirmaet rephorm i Berlin udvikler objekter til grænsefladen mellem det indendørs og det udendørs. Arkitekt og designer Michael Hilgers designer innovative møbler og produkter fremstillet af vejrbestandige materialer, der tager højde for de rumlige forhold på altaner.

Indtil nu har designelskere ikke haft andet valg end at stå i deres stilfulde stuer og kaste blikket ud på det mere borgerlige møblement på terrassen. Rephorm produkterne gør nu dette designets brakjord mere frodigt: De enkelte design er ikke fremmedlegemer, der på en eller anden måde skal skrues på et eller anden sted, men passer ind i omgivelserne qua deres design; de områder, som tidligere ikke kunne anvendes, bliver nu til forlængelser af stuen, meningsgivende accessories gør det muligt, at få en individuel urban naturoplevelse.

Side af rephorm