Roomsafari

Designerne Christine Nogtev & Chul Cheong står bag Roomsafari Alle deres produkter er fremstillet i Berlin af Werstatt für Disabled "Association for Youth Welfare". De to designere har designet sammen siden 1996.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Roomsafari designer og sælger ledsagere til et afslappet liv. Bag Roomsafari er de to designere Christine Nogtev & Chul Cheong, der grundlagde mærket i 2001.

For Roomsafari er brugen af materialer fra Tyskland i forgrunden. Derudover fremstilles alle produkter i Berlin af Werstatt for handicappede "Association for Youth Roomsafari ", som Roomsafari arbejder tæt sammen med.

Designerne Cheong + Nogtev har designet sammen siden 1996. For Roomsafari udstiller de på internationale udstillinger for at komme i direkte kontakt med deres referencegrupper. Dialogerne der holdes der omdannes derefter til håndgribelige produkter i workshoppen "Association for Youth Welfare" for handicappede.

Designduoen arbejder meget tæt på stedet fra den første prototype til den endelige emballage for ikke at omgå medarbejdernes gennemførlighed.

Yderligere produkter oprettes i samarbejde med andre designere som Jörg Dieter eller Mark Braun.

Roomsafari og designerne Cheong + Nogtev er i mellemtiden blevet tildelt forskellige designpriser, herunder iF Product Design Award i 2005 5.

Side af Roomsafari