• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Rosti Mepal

Rosti Mepal har brugt de sidste 50 år på at udvikle originale produkter af plastik. Mange designs har været en del af kollektionen i årtier. Rosti Mepal stiller de højeste krav til materialer, kvalitet, sikkerhed og fremstilling af alle deres produkter.


Rosti Mepal har brugt de sidste 50 år på at udvikle originale produkter af plastik. Mange designs har været en del af Rosti Mepals kollektion gennem årtier. Høj kvalitet, fremragende funktionelle detaljer og et tidløst basisdesign gør, at dette produktsortiment kan holdes opdateret år efter år, idet farver og dekorationer kan ændres.

Rosti Mepal ligger i Lochem i Holland og fokuserer på produktion, design og distribution af forbrugsvarer. Markedsføring, salg og logistik er også en integreret del af organisationen. Dette sikrer, at kunderne oplever et højt serviceniveau, fleksibilitet og kontinuitet. Den centrale del af produktionen ligger i Holland. Rosti Mepal stiller de højeste krav til materialer, kvalitet, sikkerhed og håndværksmæssig kunnen ved alle sine produkter.

Siden Mepal blev grundlagt i 50'erne, har firmaet været velrenommeret på det hollandske marked og er blevet et synonym for forbrugsvarer af plastik. Deres status kan sammenlignes med det danske mærke Rosti, som også blev grundlagt i midten af sidste århundrede. I 1993 blev Mepal og Rosti slået sammen til én virksomhed, det nuværende Rosti Mepal.

I vores moderne samfund påskønner forbrugerne ikke kun produkter for deres funktions skyld, men også for deres evne til at passe ind i en moderne livsstil. Derfor følger Rosti Mepal nøje alle nye trends og har en kollektion i moderne farver og mønstre, uden at man går på kompromis med funktionaliteten.

Formsproget stammer primært fra Nordeuropa og indeholder originale løsninger og diskret udsmykning. Rosti Mepal har skandinaviske rødder, eftersom Rosti oprindeligt var et dansk firma. Det hollandske Mepal og Rosti har haft en lang tradition for at samarbejde, og i 1993 fusionerede de til én samlet virksomhed.

Siden starten i 1950 har Rosti Mepal haft sin egen designafdeling, som har oparbejdet en stor ekspertise baseret på tilbagemeldinger fra forbrugermarkederne. Indimellem må produkter udvikles i takt med kulturelle traditioner. Andre gange er det en udfordring at finde nye former og løsninger, som kan opfylde forbrugernes skiftende behov og livsstil. Den ultimative test af ethvert design er trods alt, om forbrugeren er tilfreds som slutbruger. Beviset for at Rosti Mepal har haft succes med dette er, at mange af disse produkter har været en del af deres sortiment i årtier.