Schönbuch

Føl dig velkommen – det er Schönbuchs ledende princip. Virksomhedens kernekompetence ligger i at levere funktionelle løsninger og møbleringskoncepter til entreen.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Nyhed
Sortér: Mest populær  


Føl dig velkommen – det er Schönbuchs ledende princip. Virksomhedens kernekompetence ligger i at levere funktionelle løsninger og møbleringskoncepter til entreen i hjemmet. Loftslejligheder i storbyer, huse på landet eller møblement med særlige brugskrav – Schönbuch har den ideelle løsning: indgangs- og lobbysystemer, garderober, kreative design til opbevaringsplads, individuelle genstande af usædvanlig karakter og livsstilstilbehør.

Hvert Schönbuch produkt opfylder de strengeste standarder i forhold til design, materiale og håndværk. Funktion er altid udgangspunkt for kreativiteten – brandets klassikere er et lige så godt udtryk for det som dets iøjnefaldende nyskabelser.

Selskabet Schönbuch har eksisteret siden 1960'erne. Siden da har brandet markeret sig som specialist inden for møbler til entreen. Michael Reß overtog ledelsen af virksomheden i 2005. På det tidspunkt havde han allerede i længere tid været produktionspartner som ejer af møbelproduktionsvirksomheden Ress i Bad Königshofen.

Siden overtagelsen har Michael Reß fortsat med at ændre Schönbuchs kollektion sammen med Carolin Sangha og har rettet målet mod det internationale marked. Ud over designere, som allerede har været aktive hos Schönbuch, er der nu nye, internationale designere, der også påvirker den fremtidsorienterede kollektion hos Schönbuch. Michael Reß og Carolin Sangha forsøger at finde de rigtige designere til markedet hvert år. Schönbuch roses af kunderne for deres arbejde med klassikerne, og der udvikles samtidig nye programmer innovative koncepter. Produkterne imponerer med deres nøje afmålte, intense og farverige fremtoning i kombination med et puristisk fokus på objektet.

Side af Schönbuch