• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Sebra

Sebra er en dansk tegnestue grundlagt i 2004 af Mia Dela. Virksomheden designer og håndlaver børnemøbler og tilbehør til børn og deres børneværelser, for det meste af naturlige materialer som træ og bomuld.


Sebra - Interiør til børn

Navnet Sebra står for design af høj kvalitet - børnemøbler og tilbehør til børn og deres børneværelser fra Danmark. Virksomheden blev grundlagt i 2004 af Mia Dela, der er uddannet i design fra Handelshøjskolen i Kolding og derefter arbejdede som designer i et år, inden hun blev selvstændig.

Idéen til et designfirma, der kun producerer børnemøbler og tilbehør, fik Dela, da hun ville indrette sin søn Gustavs børneværelse og indså, at der ikke var nogen møbler, tilbehør eller legetøj til rådighed, der opfyldte hendes kvalitets- og designkrav. Hun besluttede at starte sit eget designstudie til børnemøbler. Sebra-kollektionen spænder fra kommoder og senge til håndklæder og service til børn og omfatter flere hundrede produkter. Mere end 20 medarbejdere, der selv er forældre til næsten dobbelt så mange børn, arbejder konstant på nye designs og serier til børneværelser i Danmark og rundt omkring i verden.

Sebra Design - dansk håndværk og naturmaterialer

Sebras stil er stærkt baseret på traditionelt dansk håndværk og kombinerer fede farver med solide teknikker som hækling og knude. Nogle af Sebras baby- og børneprodukter er fremstillet efter økologiske kriterier, og lokale projekter støttes i de lande, hvor produkterne sælges. Naturmaterialer som træ, uld og bomuld er hovedkomponenterne i kollektionen og forarbejdes i hånden. Materialer, der stimulerer børns fantasi og tilfredsstiller forældres ønske om kvalitet og kreativitet.

Kili-kollektionen kombinerer forskellige Sebra-møbler til børn af samme stil - disse inkludererSebra børneseng, den matchendeKili madras og en. Udover Sebra-børnemøblerne er der meget andet tilbehør, der gør børneværelset til et legeparadis, og oprydning er en børneleg.

Side af Sebra