Sebra

Sebra er et dansk designstudie, der blev grundlagt i 2004 af Mia Dela. Virksomhedens designer og fremstiller håndlavede børnemøbler og tilbehør til børn og deres børneværelser lavet hovedsagligt af naturlige materialer såsom træ og bomuld.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Sebra - interiør til børn | Online-shop
Navnet Sebra står for design af høj kvalitet - børnemøbler og tilbehør til børn i Danmark. Virksomheden blev grundlagt i 2004 af Mia Dela, der har afsluttet en uddannelse i design på Universitet i Kolding. Hun arbejdede et år som en lejet designer før hun grundlagde sit eget mærke.

Dela fik ideen til et designfirma, der kun producerer møbler og tilbehør til børn, mens hun ønskede at lave et børneværelse til sin søn Gustav. Hun bemærkede at der ikke var nogle møbler, tilbehør eller legetøj som kunne leve op til hendes standarder indenfor kvalitet og design. Hun besluttede derfor at starte sin egen tegnestue for børnemøbler. Kollektionen af Sebra består af alt fra kommoden til sengen, håndklæder og tallerkener til børn og den indeholder over hundrede produkter. Mere end 20 ansatte, som er forældre til næsten dobbelt så mange børn, arbejder konstant på nye designs og serier til børn i Danmark og resten af verden.

Sebra design - dansk kunsthåndværk og naturlige materialer
Typografien fra Sebra fokuserer stærkt på det traditionelle, danske kunsthåndværk og kombinerer stærke farver med lydteknikker som crochetings og knyttede produkter. En del af Sebras baby og børne produkter er blevet fremstillet efter økologiske kriterier og støtter lokale projekter i de lande, hvor produkterne sælges. Naturmaterialer som træ, uld og bomuld er de vigtigste komponenter i samlingen og håndteres i hånden. Materialer, der stimulerer fantasien hos børn og imødekommer forældrenes ønske om kvalitet og kreativitet.

Kili kollektionen kombinerer forskellige Sebra møbler til børn af den samme stil - det omfatter Sebra Baby & Jr. Seng, matchende Kili madras og en skiftende babyenheden. Ud over Sebra børnemøbler er der mange andre accessories, der gør børnehaven til et paradis for spil og leg.

Side af Sebra