• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Serax

Serax bringer skønhed ind i hjemmet, giver karakter til møblerne og skaber uforglemmelige øjeblikke ved spisebordet. Serax kollektionerne er kendetegnet ved deres form, deres materiale og deres stil.


Oplev alle kollektioner og serier fra Serax

Passioneret familievirksomhed fra Antwerpen

Serax bringer skønhed ind i hjemmet, giver karakter til indretningen og skaber uforglemmelige øjeblikke ved spisebordet. Serax arbejder udelukkende med passionerede designere fra hele verden og fremstiller produkter ved hjælp af traditionelt håndværk. Fra Vietnam til Antwerpen til Portugal fremstiller dygtige håndværkere genstandene med respekt for de grundlæggende ideer i hvert design. Serax kollektionerne er kendetegnet ved deres form, deres materiale og deres stil. Serax leder efter skønhed, efter de ting, der gør livet værd at leve og efter alt det, der skaber et lykkeligt hjem - at opleve, dele og opdage.

Serax er et fælles projekt af SERge og AXel Van Den Bossche, to brødre, der voksede op blandt blomsterpotterne i deres mors firma. Fra en beskeden begyndelse i en garage i 1986 er den lille virksomhed vokset i løbet af de sidste tredive år til en multinational virksomhed med over 65 ansatte og et hovedkontor i Antwerpen. I dag ledes virksomheden af Axel. Axels kone Marie Michielssen er Serax 's in-house designer og har blandt andet designet den berømte 'kaktusvase'. Serax er en familievirksomhed, der har passion i blodet.

Samarbejde med kendte og mindre kendte designere ligger i Serax ' gener. I 1990 indledte mærket et slags prøvesamarbejde med Peter Arts, der vakte opsigt i indretningsrummet. Et år senere opnåede Serax international berømmelse ved at samarbejde med blomsterkunstneren Daniel Ost, som designede 'The Flower Booth' til den franske designmesse Maison & Objet. Grundstenen blev lagt. Siden da har Serax indgået adskillige partnerskaber, der har ført til anerkendte kollektioner og international succes.

I løbet af de sidste tredive år er Serax vokset hurtigt uden nogensinde at miste sine kerneprincipper af syne. Af denne grund er alle kollektioner lavet efter traditionelt håndværk. Serax rejser verden rundt med udvalgte prototyper fra designere for at finde de rigtige specialhåndværkere til en mere omfattende produktion. Fra Vietnam til Antwerpen til Portugal - altid i tråd med designet og designerens filosofi.

Side af Serax