• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

side by side

En knivblok behøver ikke at ligne en træstamme. Nøgler kan godt hænge uden en krog. Og tørretumblere af træ ser bare bedre ud! Det viser produktserien “side by side” med al tydelighed.


En knivblok behøver ikke at ligne en træstamme. Nøgler kan godt hænge uden en krog. Og tørretumblere af træ ser bare bedre ud! Det viser produktserien “SIDE by SIDE” med al tydelighed.

Og SIDE by SIDE-projektet er lige så overraskende som produkterne. Unge designere og værksteder er gået sammen om at udvikle en ny kollektion. Idéen: At forene brugsgenstande med moderne design. Kravet: Kvalitet, udformning og funktion skal være den rette.

For at leve op til disse krav bliver materialerne nøje udvalgt, og hvert produkt bliver testet. SIDE by SIDE garanterer, at der kun benyttes træ fra lokalområdet. De fleste af produkterne fremstilles i hånden og på værksteder for handicappede.

Det er ikke kun designerne og mennesker med handicap, der samarbejder, men også de involverede værksteder. Hvert værksted er ansvarlig for produktionen af et eller flere af produkterne og viser på den måde sit potentiale og tekniske kunnen.

SIDE by SIDE – attraktive, praktiske assistenter til kvalitetsbevidste og krævende kunder.

Side af side by side


De vigtigste designs