• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Sirch

Sirch har udviklet sig de sidste tredive år fra de håndværksmæssige traditioner indenfor coachbuilding til en moderne industrivirksomhed hvis produktionsprocesser fokuserer på produktion af en række trævarer.


Sirch er vokset de sidste tredive år fra de håndværksmæssige traditioner indenfor coachbuilding til en moderne industrivirksomhed hvis produktionsprocesser fokuserer på produktion af en række trævarer. Disse omfatter grundlæggende emballagevarer såsom paletter og kister, sportsudstyr såsom kælke, møbler og vores sortiment af SIBI trælegetøj.

Sirch er baseret i det sydlige Tyskland ved Alpine foothills, virksomheden beskæftiger en arbejdsstyrke på omkring halvtreds på produktionssiden - ejet af virksomheden - af omkring 10.000 kvadratmeter. De behandler omkring 14.000 kubikmeter trævarer hvert år. Deres rum-alder produktionsanlæg var designet i 1999 af arkitekterne Baumschlager & Eberle fra Vorarlberg-regionen. Det kombinerer et traditionel designkoncept med radikale byggemetoder og funktioner.

Side af Sirch