• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Tala

Tala blev grundlagt på den forudsætning, at god design kan hjælpe med at afbøde klimaændringer. Tala-teamet i London og New York undersøger spændingerne mellem bæredygtighed, teknologi og design gennem belysning.


Godt design til klimabeskyttelse

Tala blev grundlagt i 2015 af venner ved University of Edinburgh på den forudsætning, at godt design kan hjælpe med at afbøde klimaændringerne. Fra deres studios i London og New York udforsker de spændingerne mellem bæredygtighed, teknologi og design gennem belysning. Fra funktionel til dekorativ belysning lyser LED-lamper og de tilhørende lamper interiøret i lejligheder, kontorer, designerstudier, butikker, caféer, restauranter og hoteller.

90% mindre energiforbrug end en konventionel pære

Tala-teamet mener, at smukke genstande og effektiv teknologi hører sammen. Det interne forsknings- og udviklingshold og det tekniske laboratorium kombinerer det bedste af britisk design med komponenter af høj kvalitet for at forlænge levetiden for hver pære så længe som muligt. I gennemsnit bruger en Tala-pære 90% mindre energi end en konventionel pære, og den behøver ikke udskiftes i 10 til 15 år.

Miljøbeskyttelse og tala

Plante af træer kan reducere kulstofemissioner. Af denne grund støtter Tala genplantningsprogrammer rundt om i verden. Valg af Tala-lys hjælper med at gendanne en sund planet for fremtidige generationer.

Side af Tala