• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Terra Nation

Hver strandtur føles som en miniferie med produkterne fra Terra Nation. Slap af med telte, strand- og solskærme fra Terra Nations store sortiment af produkter til udendørs brug.


Vi tror på glade mennesker!

Det er Terra Nations mantra. Det tyske firma har til formål at gøre folk glade. Og hvordan gør man så bedst det? Med sommer, sol og solskin. Man kan slappe af og føle sig fri, når man er på stranden. Terra Nation leverer det rette udstyr til det formål.

Knowhow

Teamet af udendørsspecialister har mere end 30 års erfaring med udvikling af fritidsudstyr. Terra Nation har deres fokus på stranden og udvikler specialprodukter til fritidsliv på stranden. Terra Nation produkterne er resultatet af tilbundsgående markedsundersøgelser, metodisk afprøvning og nidkær produktion. Funktionelt udstyr, der kan holde til vind, saltholdig luft, intens solbestråling, fugt og sand.

The Beach Republic

Stranden – der hvor hav, jord og himmel mødes – er der, hvor Terra Nation har hjemme: "Strandrepublikken". Det specielle sted, hvor det er muligt at glemme stress og bekymringer. Terra Nation fokuserer på dette leverum med stor passion og den bedste knowhow.

De forsøger at gøre stranden til det sted, hvor man kan lægge sine bekymringer fra sig og nyde naturens skønhed. Det er hovedidéen bag Terra Nation. Teamet følger op på den filosofi med målrettet design, dejlige materialer, intuitiv anvendelse og æstetik. Resultatet er ægte strandskatte!

Navnene

Terra Nation er inspireret af den ældgamle Rapanui-kultur, som blomstrede på Påskeøen i Stillehavet, og benytter derfor traditionelle Rapanui-navne til deres "strandskatte". Essensen af kulturen er det tætte bånd til naturen. Den er grobund og fundament for nye ideer til udvikling af Terra Nations produkter.

Hver stranddag bliver som en miniferie med produkterne fra Terra Nation. Slap af uden bekymringer med telte, strand- og solskærme fra Terra Nations store sortiment af produkter til udendørs brug.

Side af Terra Nation


 

"Vi tror på glade mennesker!"

Sol, strand og hav er Terra Nations verden. Vær fri og bevidst, inspirer andre mennesker og bliv selv inspireret! Terra Nation skaber ting, som de ønsker at glæde andre med.