Umbra - Shift Collection

Samlingsbanner - Umbra - Shift - Banner


Umbra Shift er en udvidelse af det Toronto-baserede canadiske firma og fokuserer primært på moderne indflydelse fra det moderne designfællesskab. Med den nye kollektion vender Umbra også tilbage til sine rødder: I over 30 år har Umbra stået for produkter, der bryder gamle vaner med innovative designs og omdefinerer hverdagsgenstande.

Umbra Shift

Umbra Shift : hverdagsgenstande omdefineret

Til den nye Umbra Shift kollektion arbejder Umbra med et interessant designteam bestående af etablerede designere såvel som nye talenter og interne designere. Designere som Harry Allen, Hlynur Atlason, MSDS, Philippe Malouin, Albert Lee, Lukas Peet eller Paul Loebach er de kreative hjerner bag Umbras nye Shift kollektion. De deler alle Umbras lidenskab for at genoverveje ting og designe personlige objekter, som de selv ønsker.
Umbra Shift

Shift samlingen samler produkter, der udtrykker en bred vifte af perspektiver, primært på grund af den frihed, som designere får på arbejdspladsen. Umbra Shift samlingen inkluderer bizarre værker som Hanger Chair af Philippe Malouin, en træfoldestol med en integreret klædebøjle som bøjle, Harry Allens Coiled Chair, en ergonomisk skammel med et fiberindpakket traktorsæde lavet af rotting eller Paul Loebachs Cup Lamp, som har fordelene en lampe og en penbakke og er også udstyret med en integreret USB-port. Moderne, moderne og næsten kunst.