• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Karim Rashid


Karim Rashid

Karim Rashied blev født i Cairo, Egypten i 1960. Han voksede op i England og Canada og færdiggjorde hans uddannelse i industriel design i 1982. Efter hans arbejde i Studioet hos Rodolf Bonetto i Milano i 1984 grundlagde han sit eget Studie i 1991 i Tokio, og flyttede to år senere til New York.

Rashid anses som en erfaret produktiv designer, med flere end hundrede produkter om året, gennem det sidste årti; produkter som er blevet solgt i millionvis, bland andet papirkurven Garbo (1996) og Oh Chair (2000) fra Umbra. Udover produkt og møble design, arbejder Rashied også med mode og lys design. Karim Rashied er især kendt for hans retro møbler, så som sofaerne Superblob fra Edra og Orgy fra Offect i fin tresserstil.

Store designerne som Alessi, Artemide, Cappellini, Danese, Georg Jensen, Tommy Hilfiger, Prada og Magis er blandt hans kunder. Han har allerede vundet mange priser for hans arbejde, så som: the Good Design Award (USA), the Good Design Award (Japan), the Red Dot Design Award og the Design Plus Award. Hans arbejde er også brugt i indretningen af blandt andet det internationale Museum MoMA.

"Jeg syntes designprodukter ikke skal være en hindring for dagligdagen, i stedet for burde det opfattes med begejstring jeg forsøger at udvikle produkter som virker >afslappet<. Produkterne burde vække glæde og forenkle hverdagen og samtidig forhøje engegement og æstetiske niveau. Vores daglige liv er beriget med erfaring at skønhed, komfort, luksus og funktionalitet hænger sammen."

Side af Karim Rashid


Brands