• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Alessi – Circus Collection

Alessi – circus banner 3840 x 1440

Circus Collection af Marcel Wanders

Circus er en eksklusiv kollektion fra Alessi, som er skabt i tæt samarbejde med Marcel Wanders. Kollektionen genfortolker dagligdagsgenstande på en kreativ og innovativ måde ved hjælp af dristige farver, der får produkterne til at skille sig ud og overraske.
Circus Collection fra Alessi består af et farvestrålende udvalg af skåle, dåser, æsker, bakker, tallerkener, isspande, vinkølere og champagnekølere. Alessi og Marcel Wanders ønskede dog at skabe en kollektion, der ikke blot bestod af simple æsker, bakker og tallerkner. Stilfulde genstande i spektakulære former og farver blev født ud af den idé: Geometriske, cirkulære og stribede mønstre i hvid, sort, gul, rød og guld får os til at tænke på kostumerne og cirkusteltet. Cirkusuniversets pragt og særegenhed er fortolket i kollektionen.

Circus Collection fra AlessiCircus Collection fra AlessiCircus Collection fra Alessi

Samleobjekter i begrænset antal

Foruden Circus Collection blev der designet et begrænset eksemplarer (999) af hver af de i alt fem cirkusfigurer. Candyman, Ringleader, Ballerina, Strongman og Jester er ikoniske cirkusfigurer, der er kendetegnet ved deres unikke udseende. Derudover har hver af figurerne en specifik egenskab. Jester er en proptrækker, Strongman er en nøddeknækker, Ballerina er en musikæske, Ringleader er en bordklokke og Candyman er naturligvis en slikdispenser.
Circus Collection skaber en cirkusverden, som er værd at gå på opdagelse i. Der er lagt en stor indsats i hver eneste genstand og de har hver især en historie at fortælle. På denne måde forvandles dagligdagsting til unikke genstande, der inspirerer på ny igen og igen.


 

Circus Collection af Marcel Wanders

Circus er en eksklusiv kollektion fra Alessi, som er skabt i tæt samarbejde med Marcel Wanders. Kollektionen genfortolker materialet rustfrit stål på en kreativ og innovativ måde ved hjælp af dristige farver, der får produkterne til at skille sig ud og overraske.

Designer