• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Alessi – Blow up kollektion

Alessi – Blow up kollektion, 16:6

Humberto og Fernando Campana er kendt for deres kreationer, som på elegant vis kombinerer kunst og design. De brasilianske brødres møbler og objekter lader ikke til at følge de sædvanlige industrielle normer. De virker i højere grad spontant og tilfældigt sammensat ud fra kunstnernes tankegang. Det kan ved første blik virke irriterende for beskueren, selvom Campana-brødrenes kreationer på samme tid skaber en fornemmelse af ustabilitet og liv.

Blow Up kollektionen designet af Humberto og Fernando Campana for Alessi er et pragteksempel på brødrenes designfilosofi: Designet virker tilfældigt og minder mest af alt om et spil Mikado eller en eksplosion. Det optiske kaos former til tider en skål, en tallerken eller en frugtkurv. Der kan endda opstå en avisholder eller et paraplystativ ud af den unikke designfilosofi, og den er dermed ekstremt alsidig.

Det sprælske geometriske samspil med skygger er også interessant, da den pågældende genstand ser forskellig ud, alt efter lyset i rummet. Humberto og Fernando Campana har valgt spejlpoleret 18/10 rustfrit stål som materiale til Blow up produkterne. Som en markering af jubilæet for Campana-brødrenes samarbejde med Alessi præsenterer de 'Blow Up Bamboo' kollektionen, hvor bambus er det gennemgående materiale. En iøjnefaldende kontrast til Blow Up kollektionens ellers kølige udtryk.