• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Anglepoise - Type 80

Anglepoise - Type 80 Banner

Moderne serie af lamper med en grafisk profil af Sir Kenneth Grange

Type 80-serien er designet af den berømte britiske industriproduktdesigner Sir Kenneth Grange i hans 90'ere, og er et helt nyt design, der kan prale af en fed, grafisk profil. Hver detalje er blevet nøje overvejet og præcist udformet for at sikre en ren stil, brugervenlighed og ensartethed på tværs af kollektionen. Type 80-seriens design er forstærket af et attraktivt 'halo'-lyslandskab i skyggen. Dette tilføjer en ekstra dimension i svagt oplyste miljøer - en sofistikering, der er karakteristisk for Sir Kenneths designs.

Tilbyder en fremragende belysningsløsning til både bolig- og erhvervsinteriør, kollektionen omfatter bord-, væg- og loftlamper, der kombinerer høj stil med nem installation og holdbarhed.

Livstidsgaranti på Angelpoise

Anglepoise produkterne skal være en fast følgesvend i hverdagen, hvorfor producenten tilbyder livstidsgaranti på alle nyindkøbte lygter. Op til 90 dage efter købet skal lyset være registreret online hos Anglepoise. Efter vellykket registrering kan lampen enten repareres eller genbruges efter anmodning.


Designer