• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Lyd - Ny Norm

Audo - New Norm Collection - Banner

Servise fra Audo: New Norm-serien til at kombinere

Smukke former og fremragende anvendelighed: New Norm sætter nye standarder for tidløst skandinavisk design!

New Norm er en produktkollektion fra den danske producent Audo. Arkitekter og designere Jonas Bjerre-Poulsen og Kasper Rønn fra Norm Architects står for New Norm-produkterne. Deres produkter er kendetegnet ved smukke former og fremragende anvendelighed.

Produkterne i Audos New Norm-kollektion kommer fra en lang række tematiske områder. Samlingen omfatter et udskæringssæt samt salt- og pebermøller, skåle, tekander og termokrus. Fælles for New Norm-produkter er deres enkle design og høje funktionalitet.

For Jonas Bjerre-Poulsen & Kasper Rønn fra Norm Architects svarer godt design til folks faktiske behov uden at negligere det sanselige aspekt. En klassisk, genkendelig form kombineret med et nyt, originalt twist aftvinger opmærksomhed. En overraskende lille detalje eller brugen af et nyt materiale skaber trangen til at røre ved et produkt, lugte til det eller nyde lyden, når det er placeret på bordet.

Ved at bringe funktion og skønhed sammen, tilføjer New Norm-produkter det særlige aspekt af tidløshed og sjæl, og sætter nye standarder for tidløst skandinavisk design.