• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Audo

Audo Copenhagen er resultatet af en samarbejdsånd. Født fra sammenlægningen af MENU, The Audo og by Lassen afspejler Audo Copenhagen både et århundredes dansk designtradition og et moderne, globalt perspektiv.

Simple designs for evigt

Audo Copenhagens æstetiske filosofi beskrives som blød minimalisme, præget af rene linjer, ro, subtil kraft, jordfarver og materialer fra naturen, udformet med den største respekt.


Oplev alle kollektioner og serier fra Audo

Dansk design: Audo

Audo Copenhagen er resultatet af en samarbejdsånd. Født fra fusionen af MENU, The Audo og by Lassen afspejler Audo Copenhagen både et århundredes dansk designtradition og et moderne, globalt perspektiv, der konstant udvider og udvikler sig. Karakteriseret af målrettede detaljer, kvalitetsmaterialer og menneskelige behov går møbler, belysning og boligtilbehør hånd i hånd med Audos drive for at skabe stærke, varige forbindelser og partnerskaber.

Audo Copenhagens æstetiske filosofi beskrives som blød minimalisme, præget af rene linjer, ro, subtil kraft, jordfarver og materialer fra naturen, udformet med den største respekt. Blid minimalisme tilskynder til kreativ fordybelse og harmoni. Den tilpasser sig forskellige arkitektoniske stilarter og er velegnet til både bolig- og erhvervsbrug. Det er tidløst, hvilket betyder, at Audo stykker kan bruges i årtier og tages med ind i nye hjem og nye, kreative stadier af livet.

Audo - mærke side

Samarbejde med talenter fra hele verden

Audo arbejder sammen med nogle af de mest spændende og kreative mennesker i arkitektur- og designverdenen for at producere design af høj kvalitet med et rent skandinavisk look.

Holdbar skønhed til hverdagsbrug

Hvert Audo design tjener en funktion med dyb form og følelse, der gør det muligt at skabe en følelse af fællesskab, uanset hvor vi er i verden. Audos drive for at skabe en følelse af fællesskab giver større værdi til de objekter og rum, vi bebor.

Audo - mærke side

Hvor det er muligt, arbejder Audo med lokale håndværkere for at bevare traditionelle færdigheder og skabe moderne design.

Audos navn afspejler den tætte tilknytning til Audo House, et unikt koncept i København, der åbnede i 2019 og kombinerer co-working- og event-rum, en café, en restaurant og en konceptbutik samt en eksklusiv lejlighed i et enkelt, community- bygge univers. I dag er Audo Copenhagens showroom og hovedkvarter placeret i denne nydesignede historiske bygning. Den kreative destination afspejler Audo samarbejdsånd og er et knudepunkt for stærke ideer og en følelse af fællesskab. Det omdefinerer, hvordan vi bruger design og rum, og hvordan vi i sidste ende forbinder os med hinanden.

Side af Audo


De vigtigste designs