• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Børneværelser

Få idéer til at indrette børneværelset – med børnemøbler og det rette tilbehør.

Produktgrupper


Børneværelse ideer til indretningen

Løssluppen nysgerrighed, ægte glæde, masser af energi og en fantasi uden grænser: Dine børns liv er et unikt eventyr hver eneste dag. Skab et inspirerende miljø for dem, og støt deres barns udvikling. Designere fra hele verden, der selv er mødre og fædre, har designet børnemøbler, Børnetilbehør og legetøj designet til børns behov. Disse designerprodukter er fremstillet på baggrund af de krav, der er til en hverdag med børn. Sammen med dit barns egne idéer gør de indretning af børneværelset til en leg.

Børnemøbler - det skal du opmærksom på

Barnet leger og maler uhæmmet og uden bekymringer, men dit barns sikkerhed har førsteprioritet og er den primære årsag til de høje krav, der er til møblernes holdbarhed og stabilitet i børneværelset. Gå efter solide materialer. Lak beskytter træet mod skrammer, og plastik har de samme egenskaber. Møbler til børneværelset fra Jäll & Tofta, De Breuyn, Kalon og Sebra er bygget til flere generationer – de er robuste og æstetisk tidløse.

Det rigtige børnemøbler til børneværelset

Udover at vælge den rigtige børneseng, kommode og børneborde med passende børnestole skal der være plads til at male samt at lege med LEGO og spille spil. Flere originale tilbehørsdele til børn kan hjælpe dig med at sætte et personligt præg på dine børns værelser.

Når du vælger legetøj skal du være opmærksom på aldersgrænsen for at vælge det helt rigtige legetøj til barnet. Farverne giver dig mulighed for skabe harmoni ved designe dit barns værelse ud fra deres yndlingsfarver. Mange flere originale børneværelser-artikler og farverige opbevaringsbokse hjælper dig med at holde styr på alle småting som småfolk helst vil have liggene alle steder.