• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Ethnic Living

Håndværksmæssigt design i hjemmet

Umbra – Coiled taburet, blåStærke, efterårstoner møder naturmaterialer som træ, bambus, hør, uld eller ler. Grene og blomstermønstre pynter i stuen – Ethnic Living er den nye trend inden for interiørdesign. Eller "Artisanal Gardening", som stilfirmaet bora.herke.palmisano så passende navngav den nye stil til Ambiente Møbelmessen. Stilen, der er inspireret af naturen og havebrug, stilen grænsen mellem ude og inde. Hvordan kan du nemt skabe den hyggelige og afslappede stemning fra denne stil i dit eget hjem? Læs selv her:

En tilbagevenden til tradition og håndværk

Udtrykket "Artisanal Gardening" indfanger ånden i stilen, der benytter håndværkstraditioner og praksisser, såsom fletning, syning og brodering, udskæringer, gravering og glasering til naturligt og autentisk at henlede opmærksomheden på naturens og havens materialer.

Håndværk er også et vigtigt emne. Traditionelle tæpper fra nanimarquina fremstilles i hånden, ligesom de massive trætaburetter fra Jan Kurtz, og mange flere designermøbler.

nanimarquina – Losanges II tæppe Jan Kurtz – Block skammel Kvadrat Pop Rain pude, sort, med broderi

Trenden Ethnic Living bliver ikke kun defineret som en livsstil inspireret af naturen, men er også udtryk for en påpasselig tilgang til brugen af ressourcer, påskønnelse af godt håndværk og respekt for kultur og tradition. De omhyggeligt fremstillede møbler og tilbehørsdele bliver dermed et udstillingsvindue for naturens idyl i din egen stue.

Figurer fra naturen og håndværk

Vitra – Trædukker, Trædukker 1963, storEn vigtig regel for denne stil er, at produkterne er fremstillet i hånden. Folkekunstprodukter fra designikon Alexander Girard har deres faste plads i den nye naturidyl. Han har lidenskabeligt indsamlet tekstiler og folkekunst fra mange forskellige kulturer rundt omkring i verden og fundet inspiration til sit arbejde fra naturen, bylivet og folkekunsten. Resultaterne inkluderede abstrakte figurer fra naturen, f.eks. trædukkerne Wooden Dolls.

Blomsterbroderi

Om det er på vaser, puder eller andre pyntegenstande, så skaber blomstermønstre en original, naturlig atmosfære.

Stoffet Hana No Mi hvid/orange/gul fra KvadratPuderne fra Akira Minagawa er inspireret af naturen og skiller sig ud med raffinerede mønstre og elegante farvetoner. Om det er tone i tone eller mønstre med livlige farver – så omfatter den naturlige alt, hvad der har en autentisk og original udstråling. Hvilke farver er det præcist? Det er vanskeligt at definere. Farvepaletten er omfattende: nuancer fra rød til orange og violet til brun, samt stærke blad-, græs- og mosgrønne nuancer og bløde friske farver som beige – alle er tilladte og jo flere, jo sjovere!

Ægte planter giver ekstra liv til design

Ud over blomstermønstre kommer der også rigtige planter med ind i vores dagligstuer. Nytænkende såvel som naturlige løsninger fra urbanature samt Spira drivhuset fra Skagerak er egnede både inde og ude og præsenterer på perfekt vis dine planter, krydderurter og yndlingsblomster. Uden at du skal gøre noget, giver de grønne planter liv til din Ethnic Living-idyl.

Ethnic Living: Nu er det din tur!

Nu har du læst, hvordan samspillet mellem forskellige stoftyper, teksturer, farver og mønstre skaber en hyggelig atmosfære. Konklusion: Det handler om at blande! Vær modig og brug naturmaterialer i kontrastfarver, leg med lys, og skab en autentisk stemning med Ethnic Living. Du vil kunne se skellet mellem inde og ude blive udvisket næsten af sig selv.

Vare fra 08.06.2016, af Sophie Wrede

Alle varer fra denne kategori Indretningsstile