• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

nanimarquina

nanimarquina repræsenterer enestående, traditionel tæppekunst. Gulvtæpper i klassisk og moderne design fremstillet under fair produktionsforhold.


Oplev alle kollektioner og serier fra nanimarquina

Gulvtæppet er et af de ældste indretningsprodukter, der findes. I hundredvis af år har vi brugt tekstiler, oprindelig håndlavede af naturressourcer, til at udsmykke vores bolig. Den spanske producent nanimarquina går tilbage til disse rødder.

Naturlig mangfoldighed

nanamarquina blev grundlagt i 1987 i Barcelona og arbejder udelukkende med traditionel tæppekunst. Til at fremhæve naturens og denne traditions skønhed bruger nanimarquina primært håndlavede naturmaterialer som uld, silke, jute og nælder, der omhyggeligt væves til disse unikke tæpper.

Traditionelt håndarbejde

nanimarquina rejser til lande, hvor tæpper stadig har en særlig symbolsk betydning, og hvor den historiske oprindelse er vævet ind i kulturen. Hvert tæppe er håndlavet og baseret på kendskab til traditionelle produktionsmetoder, væveteknikker og værktøjer.

Moderne tæppekunst

Ud over de traditionelle tæpper af naturprodukter med deres klassiske look arbejder nanimarquina ofte med innovative kreative kræfter såsom Ronan og Erwan Bouroullec eller tegneren Javier Mariscal, der kombinerer kreativt design og traditionel tæppekunst.

Økologisk, bæredygtig og social

For at skabe tæpper, der gengiver naturens skønhed, arbejder nanimarquina hovedsagelig med miljøvenlige fremstillingsprocesser, f.eks. vaskes tæpperne udelukkende med økologisk bæredygtige rengøringsmidler. Endvidere er tæpperne er lavet under fair arbejdsforhold og i overensstemmelse med Care&Fair-filosofien. Det betyder f.eks., at tæpperne ikke fremstilles ved hjælp af børnearbejde.

nanimarquina repræsenterer enestående, traditionel, håndlavet tæppekunst. De unikke tæpper kombinerer moderne design og traditionel tæppekunst.

Gulvtæppet er sjælen i en lejlighed Edgar A. Poe

Side af nanimarquina


 

nanimarquina

nanimarquina

De vigtigste designs