• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret
Hans Sandgren Jakobsen

Hans Sandgren Jakobsen

Hans Sandgren Jakobsen blev født i Danmark i 1963. Efter endt læretid som tømrer læste Hans Sandgren Jakobsen videre på Kunstakademiets Designskole i København.

Efter endt uddannelse arbejdede han som intern designer for COBO Design i Japan og for Nanna Ditzels tegnestue i København, før han blev freelancer og etablerede sit eget designfirma i 1999. Hans Sandgren Jakobsen arbejder for firmaer som Bondo Graversen, Art Andersen & Copenhagen og Fritz Hansen. Hans design har allerede vundet flere designpriser, bl.a. Good Design Award og iF Design Award.

At skabe et møbel er ofte en lang proces. Det gælder også for Hans Sandgren Jakobsen. Der går 2-4 år fra idé til salgbart produkt. Tid er en vigtig faktor, når han skal designe, overveje, teste og videreudvikle sine idéer og afprøve materialernes egenskaber.

Hans Sandgren Jakobsen reducerer designet til et minimum gennem denne processen. Ifølge designeren understreger den minimalistiske tilgang et formsprog, der er klart og tydeligt, og som har international gennemslagskraft. Sandgren Jakobsen finder det dog helt afgørende, at de klare linjer følger tingenes funktionalitet og nytænkende værdier. Sandgren ville 'aldrig lave en smuk lænestol, der ikke er behagelig at sidde i', forklarer han.

Side af Hans Sandgren Jakobsen


Brands