• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Jean-Marie Massaud


Jean-Marie Massaud

Jean-Marie Massaud blev født i Toulouse i 1966. Han studerede industrielt design på designhøjskolen 'Les Ateliers', École Nationale Supérieure de Création Industrial, i Paris.

Efter endt uddannelse i 1990 blev han i den franske hovedstad med sin familie, hvor han arbejdede med Marc Berthier (født 1935) og begyndte at fokusere mere på arkitektur. Siden 2000 har han sammen med arkitekten Daniel Pouzet stået i spidsen for designstudiet Massaud. Deres fælles projekter omfatter et fodboldstadium og et hotel i Mexico samt Renaults stande på internationale bilmesser. Han vakte opmærksomhed med stadionet 'Volcano' i Guadalajara, hvis form er inspireret af en vulkan.

Men franskmanden er også yderst produktiv som møbelarkitekt og har modtaget mange priser for dette arbejde. I dag betegnes Massaud ofte som et stilikon og betragtes som en af de vigtigste nutidige franske designere. Hans værker viser en stærk relation til naturlige objekter og former. Massauds udformning af en zeppeliner skabte sensation for nylig, da den var inspireret af formen på en hval. Hans vision er at lave et hotel i den, hvor gæsterne kan svæve over jordens seværdigheder.

Side af Jean-Marie Massaud


Brands