• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Thomas e. alken


Thomas E. Alken 1to1

Dansk design med et stærkt koncept

Thomas E. Alken er uddannet fra Københavns Designskole i 1997 og fortsatte sin uddannelse på Helsinki University of Art and Design.

I 1997 åbnede Alken sit eget designstudie i København. Han har været formand for bestyrelsen for Skabsmagernes efterårsudstilling siden 2005 og medlem af det danske designerrådgivende udvalg siden 2007. I 2009 blev dansken også medlem af Danmarks Designskole skolestyrelse i København.

Thomas E. Alken har stadig sit eget designstudie i Københavns centrum, meget tæt på den smukke botaniske have. Hans studie handler hovedsageligt med møbler og produktdesign samt designrådgivning til danske og internationale kunder. Alken beskriver sit designstudie som lille, men lidenskabelig med bred knowhow og store ambitioner.

“Vi tror på kraften i et stærkt koncept. Baseret på en funktionel og smuk form med fokus på den menneskelige krop og miljøet, ønsker vi at designe relevante produkter med en lang levetid. Vi optimerer materialer og produktionsprocesser i en struktureret og åben arbejdsgang. “

Side af Thomas e. alken


Brands